• +6016-494 5161

  • info@spberkatagro.com
  • +6016-494 5161

  • info@spberkatagro.com

Perhatian kepada Kedai Dedak, Ladang2, Pet Shop dan Penternak

Perhatian kepada Kedai Dedak, Ladang2, Pet Shop dan Penternak Perhatian kepada Kedai Dedak, Ladang2, Pet Shop dan Penternak Perhatian kepada Kedai Dedak, Ladang2, Pet Shop dan Penternak Perhatian kepada Kedai Dedak, Ladang2, Pet Shop dan Penternak Perhatian kepada Kedai Dedak, Ladang2, Pet Shop dan Penternak

Pening kepala mencari #supplier yang boleh membekalkan makanan #haiwan ternakan dan peliharaan untuk jangka masa panjang

Dah dah jangan pening kapala. Sertai♂ ejen SP Berkat sekarang dan masalah anda pun hilang

SP Berkat Agro Sdn Bhd adalah merupakan #kilang makanan haiwan yang telah beroperasi lebih dari 6 tahun. Sehingga hari ini, kami telah mempunyai lebih daripada 200 ejen di seluruh Malaysia

Terdapat #pelbagai jenis makanan haiwan yang anda boleh dapati dari kami seperti makanan #lembu, makanan #kambing, makanan #ayam, makanan #ikan, makanan #arnab dan pelbagai lagi.

.

Member2 yang buka kedai dedak / pet shop mesti pernah alami masalah2 #perangharga kan? Nanti kedai sebelah turun harga atau satu kawasan tu ramai gila yang jual barang sama. ♂Walaupun barang jalan, tapi #untung takdak. Kadang, modal pun tak balik Hmm.

Selain itu, kadang2 walaupun dedak yang sama, tetapi #kualiti setiap kali dedak mai #taksama. Kejap elok, kejap tak elok. Nak jual pun pening, pakai pun takut. Kalau berniaga macam ini mana boleh tahan #lama, nak jual pun macam tak yakin je. Kang customer lari pulak cari kedai lain kalau kualiti dedak tak maintain kan

.

Mai nak habaq, SP Berkat ni tak sama dengan kilang #dedak lain. Kalau anda join jadi ejen

sekarang, semua masalah dan kerisauan anda tu zasss, selesai

.

#

Kami sentiasa #mementingkan #kualiti dedak yang dihasilkan kerana kami percaya keyakinan tidak dapat dibeli begitu sahaja. Kualiti dedak yang terjaga akan membuatkan pelanggan/penternak #percaya dan tidak perlu mencari kedai lain lagi.

.

Kami menetapkan polisi untuk #menjaga ejen2 kami iaitu, di satu kawasan kami

hanya akan melantik 1 ejen sahaja. Oleh itu, anda jangan risau, kes #perangharga tidak akan berlaku dan hasil sales kawasan tersebut pun akan handle oleh anda sahaja.

.

SP berkat bukan♂ pemborong atau ejen dedak, kami adalah #kilang yang #menghasilkan dedak. Produk yang anda dapat adalah #terus daripada kilang kami, dan atas sebab itu kami yakin dan #menjamin #kualiti produk kami.

.

Anda tidak perlu ♂ mencari banyak kedai untuk lengkapkan jualan anda. SP Berkat

mempunyai produk yang cukup #lengkap. Di satu tempat anda boleh dapat #semua

jenis dedak tanpa perlu pergi beberapa tempat lain lagi. Jimat masa dan tenaga dan juga modal.

.

Untuk pengangkutan, anda juga tidak perlu risau juga. Pihak kami akan aturkan #penghantaran ke tempat anda untuk pembelian secara #borong. * & .

.

Tuan-tuan dan puan-puan, Ini adalah peluang anda untuk sama-sama #kembangkan perniagaan kita. Kami #bantu anda bekalkan dedak terus dari kilang kami serta jadi sebagai ejen kami, dan anda boleh jual terus kepada pelanggan setia anda.

.

Kepada penternak, #jangan risau tentang kualiti, Sp Berkat yakin janji sama anda, barang yg anda dapat daripada kami tetap #elok.

.

Tunggu apa lagi, tak kisahlah anda pemilik kedai dedak ke, kandang ke, penternak ke, atau masih nak cuba berniaga / pakai sendiri, mari sertai kami sebagai ejen Sp Berkat sekarang

Berminat? Sila Whatsapp kami ya: 0105499263

wa.link/yv8rf5

01 Apr 2022